Om

Så det er mig, og dette er vel blurbs fra min undtagelsestilstand, indtil du kan købe bogen og se filmen. Det er en midtlivskrise, komplet ureflekteret, men dog med hjælpsomme input fra venner og rockmusikere og den lille mand i mit hoved.

Temaerne arbejder jeg på. “Undtagelsestilstanden” er en førstehåndsberetning fra selvoptaget hjælpeløshed (se fx dette indlæg om min manglende evne til at købe cigaretter) og #findingmaja er, hvad man vel med lidt ond vilje kan kalde en delirøs stalkers dagbog, som starter heromkring. “She’s just not that into you” handler om min certain someone. Læs fx her om hvordan jeg fixer det hele med et lyserødt badekar.

Efterhånden som undtagelsestilstanden afslører nye muligheder – åh, optimisme! – kommer der måske flere kategorier på repertoiret. Jeg har en stribe indlæg om ikke at kunne skrive en bog (yes, I’m that special) i tankerne.

Du kan følge med, hvis du vil, det vil jeg gerne have, at du gør, jeg vil takke dig for det, og jeg vil føle, at du er derude, og jeg vil forestille mig, at du følger mig og venter på at høre, hvordan det går, at vi er forbundet, og at jeg er din mand, og at jeg er din Huckleberry.